Majoitus

Voita yöpyminen kahdelle hengelle ihastuttavaan Brobackaan Ahvenanmaalla

5.2.2021
brobacka ahvenanmaa

Kaupallinen yhteistyö: Brobacka Gästhem

Helmikuu on saapunut ja ihana talvi (pidempi kuin vain pari päivää..) on löytänyt tiensä myös tänne Ahvenanmaalle. Pakkanen tuntuu poskilla ja lumipeite tekee luonnon niin kovin kauniiksi – ihanaa. Ystävänpäivä lähestyy myös kovaa vauhtia ja sen kunniaksi saan arpoa Instagramin ja Facebookin puolella jollekin onnekkaalle upean palkinnon – yöpymisen kahdelle hengelle Brobackassa!

Muistanette ehkä viime kesältä vierailuni Brobackan kahvilassa sekä majatalossa. Brobacka on ihana kohde niin romanttiseen viikonloppuun, lapsiperheille kuin pyöräretkiläisillekin. Aamupala on loihdittu paikallisista aineista ja Brobackalle onkin myönnetty Green Key -sertifikaatti – upeaa! Majatalo on remontoitu täydellisesti ja aivan ihanalla maulla ja tyylillä, pidän kaikesta mitä ympärilläni näen. Nyt Brobacka uinuu vielä talviuniaan, mutta avaa ovensa jälleen pääsiäisenä ja on pitkälle syksyyn asti auki.

Käy ihmeessä osallistumassa arvontaan sekä Instagramissa että Facebookissa – tuplaat mahdollisuutesi osallistumassa molemmissa. Voittaja voi voittaa siis yöpymisen kahdelle, voitto on lunastettavissa vuoden 2021 aikana.

Nautitaan talvesta ja odotetaan ihanaa kotimaanmatkailun kesää – eikös niin?

Brobacka Gästhem I Kotisivu I Ängsgatan 177, Jomala

    Leave a Reply