Bloggsamarbete & Tjänster

Under tiden juni 2022 – juni 2023 tar jag emot enbart ett begränsat antal uppdrag. Men skicka gärna e-post så kan vi diskutera dina behov mer detaljerat. Jag läser e-post 1-2 gånger per vecka, så var förberedd att vänta ett par dagar innan du får ditt svar.

Underbara, vackra och okända Åland

Ihana Ahvenanmaani (Mitt underbara Åland) såg dagens ljus i maj 2018. Jag hade länge publicerat bilder med hashtagen #ihanaahvenamaani och tanken på en blogg hade funnits länge. Så startade jag bloggen och Instagram-kontot Ihana Ahvenanmaani. Senare skapade jag också en Facebook-sida med samma namn. 

Åland är så bekant, men ändå så främmande. Hela tiden möter jag frågor och missförstånd rörande Åland.

”Betalar ni alls skatt där?”

”Jag har aldrig varit på Åland.”

”Vilka platser borde man besöka?”

Dessa och många andra saker ger jag svar på genom mina sidor. Ofta grundar sig felaktiga föreställningar på ren okunskap. Genom min blogg berättar jag om vardagen, politiken, traditionerna, egenheterna och turisttipsen på Åland. På finska.

Kontinuerligt får jag förfrågningar och meddelanden rörande Åland – och jag delar gärna med mig! Vill du samarbeta med mig? Ta gärna kontakt!

Bloggsamarbete / Influencer Marketing

Vill du att dina tjänster eller produkter ska bli mer välkända? Vill du synas på min blogg? Ett influencer-samarbete med mig kan vara en väg dit! 

Min blogg Ihana Ahvenanmaani (Mitt underbara Åland) med sitt Instagram-konto har haft samarbete med bl.a. Brobacka kafé, Herrö stugor, Smart ParkZonerNiska Helsinki ja Brändö Lappos företagare. Ta kontakt och föreslå ett samarbete!

Marknadsföring på sociala medier

Jag producerar innehåll till mina kunders konton på sociala medier (i huvudsak Facebook, Instagram och Twitter) i form av bilder, texter och videor. Kanske du skulle vilja ha färdiga publiceringsmallar, som du själv kan uppdatera på dina kanaler, eller önskar du fullständig kontoskötsel, inklusive kontakt med följarna? Kanaler på sociala medier uppdaterar jag på svenska, finska och engelska.  

Jag kan även skapa en marknadsföringsplan för att dina kanaler på sociala medier ska blomstra. Likaså kan jag erbjuda utbildning i bruket av sociala medier, om du vill sköta din kanal själv. Jag kan också sköta om ditt företags finskspråkiga reklam på sociala medier. 

Ta kontakt så skräddarsyr vi ett lämpligt paket för dina behov!

Översättning

Vill du nå finskspråkiga kunder? Många som planerar en resa till Åland vill förbereda sig och ta in information om sitt resmål i god tid på förhand – då är det livsviktigt att den informationen finns på finska. 

Jag kan översätta reklamtexter, hemsidor eller andra texter enligt önskemål från svenska till finska. Översättningsarbete kräver ofta även en kännedom av den kulturella kontexten. Jag har stor erfarenhet av såväl finlandssvensk och åländsk som rikssvensk kultur och identifierar nödvändiga kulturella nyansskillnader även i översättningsarbetet. Detta är ”pricken över i” när jag översätter. 

Bildmaterial och texter från Åland

Behöver du bildmaterial från Åland? Kanske reklamtexter, eller en lite mer substantiell  artikel om vårt vackra landskap? Vare sig du finns på en resebyrå eller redaktion, om du är återförsäljare för åländska produkter eller publicerar läroböcker – jag kan hjälpa dig med min erfarenhet och mitt yrkeskunnande.

Mera information och min portfolio hittar du här:

www.tiinafjellander.com

Ta kontakt: