0
Yritykseni

Blogilla on uusi osoite: www.ahvenanmaani.fi

11.6.2019

Blogini täytti juuri vuoden ja olen moneen kertaan miettinyt, että olisi kvia hankkia ns. ”oikea” osoite blogille blogspot.com -ilmaisosoitteen sijaan. Nyt oikea verkkotunnus on totisinta tota ja blogiin löytää nykyän osoittella www.ahvenanmaani.fi . 

 

Hoidin verkkotunnuksen vaihdon kotimaisen Zonerin kautta. Hosting-yritys Zoner on toiminut vuodesta 2015 asti ja 15 000 tyytyväisen asiakkaan vahvuudella se on yksi Suomen suosituimpia verkkotunnusten ja webhotellien tarjoajia Suomessa. Itse verkkotunnuksen vaihto oli erittäin helppoa ja Zonerilta löytyi selkeät ohjeet miten uusi verkkotunnus aktivoidaan Bloggerin puolella (itse en mikään nörtti ja kauhean välkky näissä teknisissä säädöissä ole, joten ohjeet olivat todellakin selkeät ja hyvät!). Myös asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ennen kaikkea nopeaa. 


Olen tässä juuri siirtymässä kesäloman tunnelmiin pariksi viikoksi, mutta enköhän muutaman postauksen ehdi loman tunnelmistakin kirjoitella tänne uuden osoitteen kunniaksi! Kuinkas moni on muuten suuntaamassa Ahvenanmaalle tänä kesänä?

 

 

Verkkotunnus saatu blogiyhteistyön merkeissä.

    Leave a Reply