Ahvenanmaa kuulumisia Ahvenanmaa vinkit

Matkavinkit Ahvenanmaalle – esittelyssä uusi FB-ryhmä ja kasvot sen takana

21.1.2021

Matkavinkit Ahvenanmaalle -FB-ryhmä näki päivänvalonsa muutama päivä sitten. Ryhmään voi liittyä kuka tahansa ja ryhmä nimensä mukaisesti on foorumi, jossa jokainen voi jakaa omia vinkkejään Ahvenanmaalle. Ryhmään on ensimmäisten päivien aikana liittynyt jo 200 jäsentä ja ryhmä kasvaa päivittäin. Ryhmän kielenä toimii suomi ja ryhmässä saa myös mainostaa omia palveluitaan – tervetuloa siis jakamaan ja löytämään uusia vinkkejä!

Ryhmän perustajina ja ylläpitäjinä toimimme siis me, minä ja Henna-Mari, naisyrittäjät täältä Ahvenanmaalta. Ajattelin tässä blogin puolellakin julkaista pienet esittelymme.

”Olen 27-vuotias matkatoimistoyrittäjä. Ahvenanmaa on ollut virallisesti kotini seitsemän vuoden ajan, mutta olen väliaikaisesti työn ja opintojen vuoksi asunut myös Grönlannissa, Kroatiassa, Färsaarilla ja Pohjois-Norjassa. Olen saanut upeita tilaisuuksia tutustua matkailualaan niin restonomiopintojeni kuin matkojen kautta, joista olen ottanut inspiraatiota myös oman matkatoimistoni, Åland expeditions and events, tarjontaan. Kiitos kaikille ryhmän jäsenille ja ennen kaikkea teille, jotka jaatte omat vinkkinne tuleville Ahvenanmaan seikkailijoille!”

Terveisin, Henna-Mari Koski I Åland expeditions and events I www.alandexpeditions.ax

”Olen Satakunnan kasvatti, joka vuosien jälkeen saa taas asua maaseudulla. Olen kolmen lapsen äiti ja naimisissa ruotsalaisen kanssa. Ahvenanmaalla olemme asuneet pian viisi vuotta, kotiseutuoikeuden hakemukset laitetaan siis pian vetämään!

Rakastan kirjoittamista, somettamista, nettisivujen visuaalisuutta sekä ihmisten kanssa ja edessä puhumista. Niinpä tein siitä itselleni täyspäiväisen työn ja heittäydyin yrittäjyyteen pari vuotta sitten. Koulutukseltani olen folkloristi ja työskennellyt aikaisemmin kansainvälisessä lähetysjärjestössä. Intian slummit ja HIV-orvot, Venäjän karut olot ja Malesian viidakkokylät ovat vieneet palan sydäntäni sekä opettaneet oikeudenmukaisuudesta ja inhimillisyydestä. Rakastan erityisesti Viroa ja venevajoja ja kotoani löytyy monta erilaista kahvipannua – musta kulta on lempijuomani.

Kirjoituksillani ja kuvillani haluan koskettaa ja luoda toivoa. Ahvenanmaasta haluan näyttää myös niitä puolia, joita et ole ennen ehkä nähnyt sekä oikoa väärinkäsityksiä. Tietokoneellani syntyy niin käännökset ruotsista suomeksi, mainostekstit kuin artikkelitkin. Teen mielelläni yritysten kanssa blogiyhteistyötä ja vaikuttajamarkkinointia. Kuvaan myös paljon ja syksyn aikana olen tehnyt kuvistani mm. postikortteja, lasinalusia sekä koruja myyntiin. Ensimmäinen kirjani on myös työn alla.”

Tiina Fjellander I Ihana Ahvenanmaani I www.tiinafjellander.com

Tervetuloa mukaan! Ryhmän löydät täältä.

    Leave a Reply