Ahvenanmaa kuulumisia

Viikonlopun retkikuvia – Bomarsund ja Lilla Holmen

24.6.2020

Viikonloppuna meillä oli ystäväperhe kyläilemässä mantereelta. Huisketta ja vilskettä riitti, kun neljä aikuista ja seitsemän lasta kokoontui ruokapöydän äärelle. Ystävämme eivät olleet aikaisemmin käyneet Ahvenanmaalla, joten ensin piti miettiä mitä kaikkea heille näytetään. Perjantaina he kiersivät Merikorttelissa ja ihailivat Pommernia toisen täällä asuvan ystävämme kanssa. Lilla Holmenilla kävin sitten minäkin heidän kanssaan, lapset uivat siellä innoissan. Lilla Holmen on kiva pieni saari aivan Maarianhaminan keskustan läheisyydessä. Sieltä löytyy pieni lintutalo, kaneja, riikinkukko, leikkipaikka, jäätelökioski sekä uimaranta.

Lauantaina vierailimme Bomarsundin linnoituksien luona. Jätimme autot parkkiin ison tien varteen ja kävelimme ensimmäisenä Notvikin tornille (kilometri suuntaansa). Sen jälkeen kaikille maistui piknik-lounas ja vedessä pulikointi. Raunioitakin lapset valloittivat siihen malliin, että äiti-ihmistä ihan huimasi. Onnistunut retkipäivä kaiken kaikkiaan.

Sen verran yksi työrupeama työllistää tällä viikolla, että ajattelin näin ohimennen nyt jakaa retkikuvia tänne ja palata viikonloppuna enemmän tekstin kera luoksenne. Täällä aurinko paistaa minkä ehtii, tuulikaan ei ole kova. Ihana kesä on siis parhaimmillaan!

Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle!

  • Reply
    Tarja/Ruusu-unelmia ja villasukkia
    25.6.2020 at 06:40

    Hienoja kuvia, joita katselin uudelleen moneen kertaan! Luen mielelläni näistä myöhemmässä postauksessasi. Leppoisan lämpimiä kesäpäiviä!

Leave a Reply