Yritykseni

Uusi blogini!

12.6.2020
Ihana Ahvenanmaani blogi

Blogiyhteistyö: Zoner.fi (Vanhan blogin siirto saatu veloituksetta, Webhotellista saatu alennusta)

Tadaa! Nyt viimein saan paljastaa teille, mitä olen viimeisimpinä viikkoina touhuillut blogini suhteen. Blogini aktiiviset seuraajat huomaavatkin heti, että täällä oli vastassa aivan uudistunut ilme.

Aloitin Ihana Ahvenanmaani -blogin kaksi vuotta sitten toukokuussa. Blogini toimi tarpeisiini nähden suhteellisen hyvin Blogger-alustalla, mutta jo muutaman kuukauden ajan olen haaveillut teknisesti ja visuaalisesti parempilaatuisesta blogista. Päädyin siirtymään WordPressin käyttäjäksi. Tuloksen näette itse. Ensi viikolla päälle lyö sen verran iso työprojekti, että mihinkään ylimääräiseen ei ole aikaa. Ja koska halusin saada blogin sen verran valmiiksi täksi viikonlopuksi, niin päätin julkaista sen nyt. Vanhojen tekstien kuvakoot ja kuvien sijoittelut hakevat vielä muutamien tekstien osalta paikkaansa, mutta se saa nyt jäädä heinäkuulle. Ja varmasti vielä tulen fontteja ja muuta säätelemään.. Saas nähdä olenko koskaan tyytyväinen oman sivuston ulkonäköön. Hahaa.

Teknisesti sain loistavaa apua suomalaiselta Zonerilta. He hoitivat kädenkäänteessä vanhan blogini siirron WordPressiin ja asiakaspalvelu on koko tämän prosessin (ja kysymyksieni) osalta erittäin ystävällistä ja nopeaa. Olen ennenkin asioinut Zonerin kanssa, ja en voi kuin kiittää heidän palvelustaan. Voin luottaa, että tekstini pysyvät heidän webhotellinsa hyvässä hoidossa. Lisäksi he ovat kotimainen yritys.

Mutta mitäs sanotte uudistuneesta blogista? Mielipiteitä?

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Itse lähden mökkeilemään, siitä kertoilen sitten enemmän ensi viikolla täällä blogin puolella!

    Leave a Reply