Yritykseni

Arvonnan voittaja ja viikonloppua kohti!

7.2.2020

Tänään satoi lunta. Ei sitä kauaa ripsotellut, mutta maa on ainakin nyt hetken aikaa valkoinen. Eilen illalla kävin tyttären harrastuksen aikana yökuvailemassa Maarianhaminaa. Meri oli vielä avoin, hieman jäätä oli alkanut muodostua ja paikalle lipui kesken touhujeni neljä joutsenta. Röyhistelivät vähän rintaansakin. Samalla kuulin elämäni ensimmäistä kertaa miten joutsenet ääntelevät (siis ei sitä kovaäänistä ääntelyä, jota voi keväisin ja syksyisin kuulla taivaalta muuttolennon yhteydessä). Se oli lumoava hetki. Pakkanen kirpisti nenää, kaikkialla oli hiljaista, meri liplatti rantakallioihin, selkäni takana oli venevajoja ja kaukana kaupungin valot loistivat meren pintaan. Ja sitten kuin tyhjästä paikalle valui joutsenia. Upea näky, upea hetki!

Tänään keskimmäinen lapsista oli vähän flunssainen ja jäi kotiin. Olen siis viettänyt itsekin vähän rennompaa työpäivää kotikonttorin ja sohvan välillä. Hetki sitten suoritimme myös blogiarvonnan yhteisvoimin. Voiton vei ”Unknown” nimellä kommentoinut henkilö, jonka sähköpostin alkuosa oli ”nadiam89”. Otan häneen henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Keväällä varmasti keksin sitten taas uutta kivaa arvottavaa ahvenanmaalaisista käsitöistä ja/tai herkuista. 

Mies on tällä hetkellä kurssilla Helsingissä (hän lähti viime yönä laivalla mantereelle ja heräsin yöllä 1.30 aivan paniikissa hänen herätyskelloonsa, luulin nukkuneeni pommiin ja olin hetken aikaa ihan sekaisin, että mikä päivä ja aika oikein on, ja sydän löi tuhatta ja sataa). Olin alunperin ajatellut tehdä jonkun kivan retken huomenna lasten kanssa. Nyt itselläni on aika kova päänsärky (alkoi yöllä siitä panikoinnista..) ja pitääpä katsoa myös toipilaan vointia. Kuumetta ei ainakaan ole ollut, kurkku kipeänä. Joten saas nähdä tuleeko huomisesta retki- vai kotipäivä. Molemmat kuulostavat kuitenkin viikon jälkeen hyviltä! 

Mitä suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi?

  • Reply
    sami niilola
    7.2.2020 at 17:34

    Yökuvailu on aika hauskaa ja antoisaa puuhaa. Upeat kuvat.

Leave a Reply