0
Yritykseni

Uutta ilmettä! Haluatko vaikuttaa?

6.3.2020

Vuosi ja yhdeksän kuukautta. Niin kauan siinä kesti, että sain viimein repäistyä ja tehtyä logon itselleni. Siis sekä itselleni että Ihana Ahvenanmaa -blogille. Olin alkuviikon flunssassa ja sängyn pohjalla, keskiviikkona päätin ruveta toimimaan. Ja voi kuinka olenkaan saanut aikaan kaikenlaista tällä viikolla. 

Olen nyt myös googlaillut monia uusia vaihtoehtoja tämän blogini ulkoasun päivittämiseksi. Ihan täysin tyytyväinen en ole tähän Bloggeriin ollut, lähinnä teknisistä syistä. Teksti ja kuvat temppuilevat hieman liian usein. Haluaisin siis uudistaa koko sivut. 

Nyt voitkin siis vaikuttaa! 

Risuja, ruusuja, kukkaseppeleitä, kritiikkiä, toiveita ja varoituksen sanoja – kaikkea sitä voit minulle antaa sekä blogin ulkonäön että sisällön suhteen. Kaipaatko jotain? Mistä toivoisit enemmän tietoa tai vinkkejä? Häiritseekö jokin asia ulkonäöllisesti juuri nyt? 

Nyt kaivaudun syvemmälle näiden suunnitelmieni pariin ja toivotan sinulle ihanaa viikonloppua!

 

 

 

 

  • Reply
    Lassila
    11.3.2020 at 15:23

    Tosi kivan näköiset molemmat logot. Olen itse myös harkinnut samaa, mutta ehkä kummiskin turvaudun suunnittelijan puoleen. Aikaa ei vain ole, mutta toisaalta sairaspäivän sen tullessa voisi hyödyntää ajan.

Leave a Reply