Ahvenanmaa vinkit

Kesätöihin Ahvenanmaalle?

12.2.2021

Talvi on parhaimmillaan täällä Ahvenanmaalla ja vaikka tulevaisuuden suhteen pitääkin olla hieman varpaillaan, on silti se aika vuodesta, kun kesätyöpaikat alkavat tulla jakoon. Vaikka työttömyysluvut ovat poikkeuksellisen suuria täällä meilläkin (ja ehkä varsinkin täällä meillä, koska turismi on saanut takaiskun jos toisenkin viimeisen vuoden aikana) niin siitä huolimatta töitä on tarjolla. Ehkä elämäsi kesä odottaa Ahvenanmaalla?

Kaikki avoimet työpaikat (paitsi ne, joista huudellaan ainoastaan somessa tai viidakkorummulla) löytyvät AMS:n sivuilta täältä. Avoimia kesätyöpaikkoja on juuri nyt 74, kaikkia työpaikkoja yhteensä 166. Tässä muutama nosto tarjolla olevista kesätyöpaikoista:

Vastaava artikkelini vuoden takaa löytyy täältä, jaan siellä vielä muita vinkkejä, miten löytää töitä Ahvenanmaalla.

Onnea kesätöiden metsästykseen!

 • Reply
  Janni
  28.2.2021 at 23:47

  Miten helppoa tai vaikeaa on löytää kesäksi majoitus, jos Manner-Suomen puolelta haluaisi tulla Ahvenanmaalle kesätöihin?

  • Reply
   Ihana Ahvenanmaani
   16.3.2021 at 20:37

   Hei, anteeksi että en ole vastannut aikaisemmin. Kannattaa tsekata esim. Bostäder på Åland-ryhmästä (ja kysellä siellä). Joillain työpaikoilla on vinkata myös majoituksesta. Toivottavasti löytyy!

Leave a Reply