Ruoka ja juoma

Ravintolavinkki – Övningsrestaurang Hjorten Maarianhaminassa

5.11.2020

Viime viikot ovat vain vierähtäneet ohimennen, blogi on jäänyt totaalisesti retuperälle parin kuukauden ajan. Ajattelin nyt jakaa yhden vinkin, itsellenikin aivan uuden kohteen, näin kuvien muodossa. Viikko sitten meillä oli vieraita ja etsimme kuumeisesti ravintolaa (jotain muuta kuin pizzaa), johon pistäytyä sunnuntaina kello 13.00, ja se ei maailman helpoin asia olekaan loka-marraskuussa tuohon kellonaikaan löytää. Sain vinkin Facebook-ryhmän kautta ravintolakoulun harjoitusravintolasta, en ollut edes ajatellut koko paikkaa. Ja onneksi sain; ruoka oli hyvää, paikka oli hienompi kuin osasin odottaa ja saimme viettää kivan hetken pitkän kaavan mukaan. Onneksemme ravintola Hjorten vietti ”Lazy Weekendia” ja avautui juuri kello 13.00 sunnuntaina.

Me aikuiset päädyimme kaikki tilaamaan sorsaa kukkakaalin kera. Pojat tilasivat hampurilaiset lasten koossa ja tytär nautti kasvisruoasta.

Jälkiruokaa oli vaikea valita, lopulta päädyin uuniomenaan. Se olisi saanut oman makuni mukaan olla vielä hieman kypsempi, mutta täyteläinen jäätelö ja kahvi antoivat senkin anteeksi. Muut valitsivat mustikkajäätelöä tai tyrni-marenkipaistosta mustikkasiirapin kera.

Tänne palaamme varmasti uudestaan!

Ravintola Hjorten, Strandgatan 1 A, Mariehamn I Facebook I Kotisivu

Aukioloajat: Torstai – Lauantai 18.00 – 23.00 sekä lisäksi teemaviikkoja ja viikonloppuja, kuten Sadonkorjuujuhlat ja joulusesongin seisova pöytä

    Leave a Reply