Ahvenanmaa vinkit

Ahvenanmaan joulumarkkinat 2021

22.11.2021

Viikonloppuna ne alkoivat. Nimittäin tämän vuoden joulumarkkinat. Itse matkasin koruineni, lasinaluseni ja muine tuotteineni saaristoon. Henriks skullan Föglössä järjesti tunnelmalliset joulumarkkinat, jossa myös Ahvenanmaan Lucia-ehdokkaat kävivät vierailulla.

Joulumarkkinoita järjestetään nyt siis joka viikonloppu aina jouluun saakka täällä Ahvenanmaalla. Markkinoita on kaikenkokoisia ja ympäri maakuntaa. Infon löytäminen voi toisinaan olla ulkopaikkakuntalaisille hieman haastavaa (on vielä itsellenikin), kun osassa markkinoita mainostaminen hoidetaan kuntien kuukausilehtisten ja ”hiljaisen tiedon” ja/sekä suusta-suuhun tiedotuksella. Olen jälleen tänäkin vuonna yrittänyt kasata tietoa yhteen paikkaan helpottaakseni omani ja muiden eloa. Viime vuonna tein sen tänne blogiin, nyt olen paikallisten avustuksella yrittänyt kerätä ajankohtaiset tiedot Matkavinkit Ahvenanmaalle -ryhmään (Facebookissa). Käykääpä siis sieltä katsomassa tietoa (ja kommentteihin saa lisätäkin, itsekään en varmaan kaikista ole tietoinen).

Ja tervetuloa Ahvenanmaalle! Tänään sää on ihanan tyyni, maassa on hento kerros lunta, aurinko paistaa siniseltä taivaalta hentojen pilvien lomasta ja ilmassa on muutama pakkasaste. Täydellinen talvisää!

  • Reply
    Tarja / Ruusu-unelmia ja villasukkia
    16.12.2021 at 08:58

    Ihania tuotteita <3 Ihastuin noihin Ahvenanmaa kuvallisiin korvakoruihin <3 On joulumyyjäisten aikaa. Täällä Kainuussakin on viikonloppuisin ollut joulumyyjäisiä ja itsenäisyyspäiväviikonloppuna oli kahdet joulumyyjäiset eri paikkakunnilla. Myyjäisissä on mukava tunnelma ja tarjolla erilaisia tuotteita. Olen ostanut joulumyyjäisistä tänä vuonna erilaisia kynttilöitä ja superkauniita marenkeja. Täällä on lunta "hiukkasen" enemmän 😀 Yhtenäkin päivänä satoi liki 20 cm lunta. Tänään on lauha sää. Sitten luvattu kiristyvää pakkasta. On tämä talvi aikas ihanaa aikaa <3

Leave a Reply