0
Luonto

Talven ihmemaa – Ahvenanmaako?

17.12.2018

Tänään täälllä taas satoi lunta. Pimeä ja ankea Ahvenanmaa muuttuikin yhdessä hetkessä talven ihmemaaksi. Meillä on ikävä kyllä molemmat pojat yskineet siihen malliin, että toinen jäi heti aamulla kotiin, ja toinen pitikin sitten hakea kesken päivän eskarista kotiin. Hän oli jo perjantain pois eskarista ja viikonloppuna otettiin rauhallisesti kotona. Aamulla vointi oli hyvä, mutta niin vain oli huono olo ja päänsärky palanneet kesken päivän.  Vetisestä lumesta ei olla siis tänään pahemmin päästy nauttimaan vaan on syöty pakastepizzaa ja kuumaa mehua.

Monen monta kertaa olen palannut näihin marraskuisiin kuviini. Silloin meillä oli lunta kaksi päivää ja päätin tehdä tilaa kalenterista kuvaretkelle. Ja voi kuinka monta kertaaa olenkaan ollut päätökseeni tyytyväinen. Otin silloin lähes 400 kuvaa, joten tässä todella on vain murto-osa. Varauduin siis ennakkoon, jos tänne ei lunta sataisikaan. Oletkos sinä vieraillut täällä meidän talven ihmemaassa, eli Ahvenanmaalla talvella?

Muistathan olla käyttämättä kuviani ilman lupaa. Kaikki kuvat (c) Tiina Fjellander / Ihana Ahvenanmaani

 • Reply
  Tiia Koivusalo
  18.12.2018 at 07:38

  Taianomaiset kuvat otitkin. <3 Vähiä on ne päivät, kun aurinko paistaa ja on pieni pakkanen, miten sitä mieli muisteleekin, eli lapsuuden kultaamia muistoja, että lapsena oli aina sellaiset säät.

  Ihanaa joulun aikaa <3

 • Reply
  Ihana Ahvenanmaani
  18.12.2018 at 08:48

  No niinpä! Lapsena oli aina ainakin metri lunta ja muuta ei tehty kun hiihdettiin ja laskettiin rattikelkalla mäkeä.

  Ihanaa joulua sinnekin! <3

 • Reply
  Annukka
  19.12.2018 at 08:09

  Aivan ihania kuvia ja maisemia <3. Postikorttiainesta.

  Ihanaa joulun aikaa sinne.

 • Reply
  Ihana Ahvenanmaani
  19.12.2018 at 10:14

  Kiitos paljon! Saattaapa hyvinkin vuoden alussa olla postikortteina… Lisää siitä myöhemmin! 🙂

  Ihanaa joulua sinne myös!

Leave a Reply