Yritykseni

#2018bestnine – Instagramin vuoden 2018 parhaimmat

8.1.2019

Kirjoitin tämän pienen tekstinpätkän viikko sitten, mutta myrsky tuli ja julkaisu viivästyi. Vielä siis katse menneeseen vuoteen täältä tammikuisesta ja myrskyn runnomassa maailmastani.

Vuoden vaihtuessa Instagramin puolella on tapana julkaista ne yhdeksän kuvaa, jotka ovat saaneet eniten tykkäyksiä. Koko ’Ihana Ahvenanmaani’ -blogi ja Instagram-tili ovat olleet olemassa vasta seitsemän kuukautta. Aika matka se kuitenkin on ollut. Kuvia olen noina kuukausina julkaissut 162 ja tykkäyksiä niihin on kertynyt vuoden 2018 puolella 16 569 kappaletta. Olen aika sanaton! Kiitos siis sinulle, joka matkaani olet seurannut. Kiitos kaikista tykkäyksistä, kommenteista, kannustuksista, viesteistä, kysymyksistä ja mukana elämisestä!

Merimaisemat tuntuvat olevan aika ykkösjuttu näissä kuvissani. Kuvat on otettu seuraavissa paikoissa (alkaen ylärivin vasemmasta reunasta): Hellestorp (Lemland), Hellestorp (Lemland), Eckerö, Herrö (Lemland), Hellestorp (Lemland), Merikortteli (Maarianhamina), sitten välissä on arvontakuva, Maarianhamina ja Eckerö.

Innolla odotan mitä kaikkea vuosi 2019 tuokaan tullessaan.

Jos et vielä seuraa minua Instagramissa, löydät minut sieltä käyttäjänimellä @ihanaahvenanmaani tai klikkamalla tätä

 • Reply
  Kristiina Kortelahti
  8.1.2019 at 20:29

  Ei olekaan ihme että kuvistasi on tykätty kun ovat niin kauniita!

 • Reply
  Ihana Ahvenanmaani
  8.1.2019 at 21:13

  Voi kiitos paljon! Oon niin iloinen, että vuosien tauon jälkeen taas olen innostunut kuvaamaan. ?

Leave a Reply