Ahvenanmaa kuulumisia

Syntymäpäivän merimaisemia

28.12.2018

Joulomareissut tuli reissattua ja eilen saavuttiin takaisin Ahvenanmaalle. Satamaan saapumisen jälkeen käytiin tullissa, valokuvaamossa, poliisilla ja parin tunnin ruokaostoksilla. Hieman oltiin kaikki poikki tuon päivän jälkeen. Uudet passit ovat tuloillaan parille perheenjäsenelle.

Tänään aamulla herättyäni odottelin lähes tunnin verran kiltisti peiton alla. Täytin tänään 35 vuotta ja sain ”herätyksen” sänkyyn; lahjoja, piirustuksia ja kakkua. Sitten olikin edessä ikkunoiden pesua (niin, kun kesästä asti on siirtänyt niin sitten niitä pestään +2 lämpötilassa) ja leipomista. Huomenna juhlitaan sitten vähän enemmän, kun on muutakin aihetta juhlaan. Lisää siitä myöhemmin.

Aurinko kuitenkin paistoi niin kauniisti, että lähdin parin tunnin kuvaillureissulle ylhään yksinäisyyteeni. Tässä nyt muutamia kännykän kuvia, kameran kuvat ovat vielä tarkastamatta. Ihania loppuvuoden päiviä näiden kuvien muodossa siis! Kuvauspaikkana on Herrö (Lemlandissa).

 • Reply
  Kristiina Kortelahti
  29.12.2018 at 12:55

  Onnittelut näin jälkikäteen!
  Kyllähän matkustelu ja asioiden toimittelu työstä käy. Onneksi pääsit hiukan yksinäsikin kuvaamaan ja nauttimaan luonnosta. Tänäänkin on ollut aivan mahtavan ihana ilma.
  Mukavia loppuvuoden tunnelmia sinulle ja perheellesi!

 • Reply
  Ihana Ahvenanmaani
  1.1.2019 at 17:47

  Kiitos! Ja toivottavasti uusi vuosi on alkanut kivasti. Nyt vain sitten myrskyä uhmaten huomiseen!

Leave a Reply