Yritykseni

Eckeröappen – puhelinsovellus Eckerön tarjontaan

24.5.2019

Olen tosiaan helmikuusta lähtien toiminut yrittäjänä. Toimin yritykseni kautta mm. Eckerön kunnan kulttuuri- ja elinkeinoelämän kehittäjänä. Työaikani siellä on yksi päivä viikossa, mutta tässä keväällä on ollut meneillään niin monta projektia samaan aikaan, että olen tehnyt kesän tunteja jonkun verran etukäteen. 

Yksi vastaavistani projekteista on Eckeröappen –puhelinsovellus, johon on kerätty Eckerön kunnassa sijaitsevia palveluita kuten majoitusvaihtoehtoja, aktiviteetteja ja ravintoloita. Tällä hetkellä sovellus on valitettavasti ainoastaan ruotsiksi, mutta suosittelen silti vilkaisemaan sitä, mitään hepreaa se nimittäin ei ole. Pääset sovelluksen kautta helposti käsiksi mökkeihin, hotelleihin, ravintoloihin, villisafariin, curlingiin, kajakkivuokraukseen jne. Sovelluksen kautta löydät helposti yritysten kotisivuille, joista löydät lisää tietoa (joistain myös suomeksi 🙂 ). 

Tämän ko. mainoksen suunnittelin myös itse. Eihän se täydellinen ole, mutta ihan hyvä näin ensikertalaiseksi omasta mielestäni. Jotain sähköisiä mainoksia olen ennenkin tehnyt, mutta tästä nyt on painatettu ihan julisteitakin ja se oli ensimmäinen kerta itselleni. Erityisen ylpeä olen siitä, että ymmärsin taitto-ohjelman teknisiä asetuksia niin paljon, että kuva saatiin painettuun muotoon. Kunpa vain olisi enemmän aikaa niin taittamista opettelisin enemmänkin. 

Ihanaa viikonloppua sinulle!

Ja laitapa sovellus lataukseen Appstoresta tai Google Playn puolelta. 

    Leave a Reply