Yhteistyö & Palvelut

Kesäkuu 2022 – kesäkuu 2023 välisenä aikana otan vastaan toimeksiantoja rajoitetusti. Kyselyt sähköpostitse: tiina.fjellander(a)gmail.com – luen sähköpostia 1-2 kertaa viikossa.

Kuvamateriaalia ja tekstejä Afrikasta / Ugandasta

Tarvitsetko afrikkalaista värikkyyttä mainontaasi? Mikäli some-kuvaukset, kuvamateriaali tai artikkelit ugandalaisesta elämäntavasta kiinnostavat niin lähetä sähköpostia ja keskustellaan lisää!

Kuvamateriaalia ja tekstejä Ahvenanmaalta

Tarvitsetko kuvamateriaalia Ahvenanmaalta? Entäpä mainostekstiä tai asiapitoisempaa artikkelia kauniista maakunnastamme? Olitpa matkatoimisto, toimituksen tuottaja, ahvenanmaalaisten tuotteiden jälleenmyyjä tai oppikirjojen kustantaja – voin auttaa sinua osaamisella ja kokemuksellani. 

Blogiyhteistyö / vaikuttajamarkkinointi

Haluatko tehdä palveluitasi tai tuotteitasi tunnetummaksi? Olisiko vaikuttajamarkkinointi kanssani yksi väyläsi siihen? Ihana Ahvenanmaani -blogini instatileineen on tehnyt yhteistyötä mm. Smart ParkinZonerinNiska Helsingin ja Brändön Lappon yrittäjien kanssa. Ota yhteyttä ja ehdota yhteistyötä! 

Somemarkkinointi

Voin tuottaa sisältöä sosiaalisen median tileillesi (pääasiassa Facebook, Instagram ja Twitter) kuvien, tekstien ja videoiden muodossa. Tarjoan myös markkinointisuunnitelman tekoa somekanaviesi kukoistamiseksi. Haluatko kenties valmiita julkaisupohjia, jotka itse päivität kanavillesi vai tilin kokonaisvaltaista hoitoa, johon kuuluu myös seuraajien kanssa kommunikointi? Laita rohkeasti viestiä tarpeistasi ja löydetään yhdessä ratkaisu helpottamaan yrityksesi näkyvyyttä. 

Käännöstyöt

Voin kääntää mainostekstit, kotisivut tai muut haluamasi tekstit ruotsista suomeksi. Kääntäminen vaatii usein myös kulttuurisen kontekstin tuntemista. Minulla on kokemusta sekä ruotsalaisesta, suomenruotsalaisesta että ahvenanmaalaisesta kulttuurista ja tunnistan käännöstyössäkin tarvittavia kulttuurisia vivahde-eroja. Juuri se on minun ”pisteeni i:n päälle” käännöstöitä tehdessäni. ​

Puhujaksi

Teen myös aikataulujeni salliesssa puhujavierailuja. Kaipaatko koululle esitelmää Ahvenanmaasta, tapahtumaasi juontajaa tai seminaaria somemarkkinoinnista? Kesäkuu 2022 – kesäkuu 2023 välisenä aikana ainoastaan etävierailuja.

Portfoliosta voit nähdä työni tuloksia. Pääset sinne tästä.

Ota yhteyttä: